Publicaties


Het Nieuwe Belonen

Individueel Keuze Budget - Werkkosten Budget - Persoonlijk Keuze Budget

HR-beleid en Het Nieuwe Belonen

Uit onze ervaring blijkt dat veel HR-afdelingen vaak niet op de hoogte zijn van de fiscale mogelijkheden die er zijn om budget te creëren voor een mooi, ruim arbeidsvoorwaardenpakket voor medewerkers. Hierdoor laten zij veel geld ‘op de plank liggen’.

Met Het Nieuwe Belonen brengen wij in kaart welke financiële ruimte er binnen uw organisatie wél is en adviseren wij u graag over welk arbeidsvoorwaardenpakket uw HR-beleid kan versterken.

Zo kunt u bijvoorbeeld in het Individueel Keuzebudget (IKB) zaken opnemen rondom opleiden, duurzame inzetbaarheid, mobiliteit, het nieuwe werken etc. Dit werkt versterkend op uw HR-beleid én het werkt motiverend als uw medewerkers hier naar behoefte gebruik van kunnen maken.

Wilt u weten welke financiële ruimte u kunt creëren om een mooi arbeidsvoorwaardenpakket te ontwikkelen voor uw medewerkers? En wilt u inzichtelijk krijgen welk arbeidsvoorwaardenpakket het beste bij uw organisatie past?

Neem dan contact op met Rein van den Bogaert van Werkkosten.nl via telefoonnummer

06 – 50 20 48 02 of per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U kunt bij ons ook een kennissessie rondom Het Nieuwe Belonen boeken voor uw HR-afdeling, financiële afdeling, bestuur, management, Ondernemingsraad. De sessie zal worden gehouden bij u op locatie. De kosten van deze sessie zijn € 495,- excl. BTW.


Contact adres

Annapark 17-A
5246 AN  's-Hertogenbosch
Mobiel: +31650204802
E-mail: info@werkkosten.nl

Volg ons

Wij zijn actief op Social Media. Delen is fijn.

smily

Meer rendement Minder kosten

Website: Studio Kool