Publicaties


Het Nieuwe Belonen

CAO-GGZ: Hoe verdeel ik de vrije ruimte van de WKR zo optimaal mogelijk onder mijn medewerkers?

In de CAO-GGZ 2015-2017 staat met betrekking tot de invulling van de arbeidsvoorwaarden: “De invulling van de vrije ruimte van de werkkostenregeling wordt door de werkgever vastgesteld met instemming van de ondernemingsraad. Voor wat betreft de invulling van de vrije ruimte van de werkkostenregeling is de gezamenlijke inzet dat de vrije ruimte zo optimaal en maximaal mogelijk wordt benut en zo gelijkwaardig mogelijk onder de werknemers wordt aangewend”

Veel organisaties blijken zich vaak onvoldoende bewust van de financiële mogelijkheden die de Werkkostenregeling kan bieden en laten hierdoor veel geld liggen. Door een WKR-scan te maken van uw organisatie, kunnen we de financiële ruimte binnen de verschillende WKR-labels bepalen; vaak blijkt deze ruimte veel groter te zijn dan in eerste instantie gedacht!

Ook weten veel organisaties niet precies aan welke arbeidsvoorwaarden medewerkers behoefte zouden hebben. Door een behoeftenonderzoek te houden onder uw medewerkers, weet u dit wel. Op basis van de WKR-scan en het behoeftenonderzoek kunt u de vrije ruimte zo optimaal en gelijkwaardig mogelijk benutten ten gunste van al uw medewerkers.

Meer weten? Neem dan gerust contact met me op.


Contact adres

Annapark 17-A
5246 AN  's-Hertogenbosch
Mobiel: +31650204802
E-mail: info@werkkosten.nl

Volg ons

Wij zijn actief op Social Media. Delen is fijn.

smily

Meer rendement Minder kosten

Website: Studio Kool