Wat bieden wij

Kennissessie

Kennissessie

Kennissessie op het gebied van mogelijkheden fiscale wet- en regelgeving en CAO Hiermee leer je anders kijken naar het inzetten van arbeidsvoorwaarden.

Arbeidsvoorwaarden-scan

Arbeidsvoorwaarden-scan

Levert inzicht op in financiƫle mogelijkheden vanuit WKR en CAO (bepalen budget). Incl. verbetervoorstellen ter optimalisatie van de WKR-administratie.

Behoeftepeiling onder medewerkers

Behoeftepeiling onder medewerkers

Incl. pakketvoorstel dat aansluit op medewerker behoeften. Naar wens kunnen ook voorwaarden worden toegevoegd die het HR- en organisatiebeleid versterken.

Implementatietraject

Implementatietraject

Goede communicatie en een gebruiksvriendelijk digitaal keuzesysteem zijn een absolute voor waarde dat medewerkers het nieuwe pakket ook echt gaan gebruiken. Wij werken hierbij samen met verschillende gerenommeerde aanbieders en ondersteunen en adviseren u hier graag bij. We zorgen voor een adequate implementatie van de juiste WKR-administratie-processen binnen uw organisatie; dit levert de daadwerkelijke kostenbesparingen op.

Evaluatie

Evaluatie

Jaarlijkse evaluatie en zo nodig aanpassen pakket Maatwerk, hierbij ook rekening te houden met veranderende wet-regelgeving of CAO wijzigingen.


Contact adres

Annapark 17-A
5246 AN  's-Hertogenbosch
Mobiel: +31650204802
E-mail: info@werkkosten.nl

Volg ons

Wij zijn actief op Social Media. Delen is fijn.

smily

Meer rendement Minder kosten

Website: Studio Kool